Onze diensten

Wij voeren alle bouwwerkzaamheden in en om het huis uit. Van fundering tot afwerking.

Kijkt u maar wat wij voor u kunnen betekenen en neemt u vandaag nog contact met ons op.

Uw huis verdient het om veranderd te worden!

Renovaties

Verfrist u het interieur van uw huis. Wij voeren complete renovaties van keukens, badkamers, woonkamers en andere kamers uit. Wij zullen doen wat u wenst!

  • Mooie nieuwe tegels in de badkamer.
  • Gladde gipswanden in nieuwe kleuren.
  • De bouw van een open haard in de woonkamer.
  • De renovatie en de vervanging van vloeren.
  • De professionele vervanging van deuren en ramen.
  • Het maken van verlaagde plafonds.
  • En veel meer!

Wij repareren elk element van uw huis. Op speciaal verzoek kunnen wij ook unieke decoratieve elementen creëren in de vorm van wandreliëfs.

Tuin

Wij verbeteren de omgeving van uw huis en maken ook tuinhuisjes en tuinmeubelen. Ons bedrijf biedt bestratingsdiensten aan van duurzame, beproefde en unieke materialen op de Nederlandse markt. Ook maken wij op uw terrein opritten voor auto's. Met behulp van de laatste trends creëren we ook LED-verlichting in de bestrating of in de palissaden. Bovendien houden wij ons bezig met de bouw van diverse schuttingen, en kunstgras leggen.

Water- en rioleringssystemen

Het is niet belangrijk of u nu gewoon een lekkende leiding in uw badkamer wilt vervangen, of water in uw nieuwe huis wilt distribueren, of uw watervoorzieningssysteem wilt moderniseren, gaan wij elke uitdaging aan! Ons bedrijf biedt hydraulische diensten aan in verschillende technologieën. Onze werknemers kunnen ook voor de centrale verwarming zorgen om het comfort van uw familie te garanderen.

Elektrische installaties

Ons bedrijf creërt en moderniseert elektrische installaties. Onze specialisten implementeren elk idee voor een moderne energiebesparende verlichting van uw huis. Een goede elektrische installatie is een garantie van de veiligheid van uw dierbaren en uw huis.

Wij nodigen u uit om met ons samen te werken!

Prijzen zijn
bespreekbaar!

Wilt u langskomen?

Maakt u dan graag
eerst een afspraak!