Onze diensten

 

Onze dienstverlening omvat het volledige scala aan allerhande bouw- en verbouwingswerkzaamheden aan zowel uw woning als tuin. Of het nu gaat om het aanpassen van een complete gevel, het plaatsen van een terrasoverkapping of veranda, of het realiseren van palissaden of betonnen bloempotten, uw dromen en wensen worden door ons volledig gerealiseerd!

Renovaties

Heeft u plannen voor een nieuw interieur? Wij kunnen U zeker van dienst zijn! Eva Bouw heeft veel ervaring met o.a.:

  • Betegelen van badkamers en toiletten
  • Plaatsen van (gips-)wanden
  • Keuken gereed maken voor plaatsing
  • Renovatie/vervangen van complete vloeren
  • Vervangen van deuren en ramen
  • Realiseren van (verlaagde-) plafonds

Snel een nieuwe woning betrekken? Alle werkzaamheden om u snel te laten wonen regelen wij voor u. Snel en bijzonder betaalbaar!

Tuin

Eva bouw biedt niet enkel haar dienstverlening aan voor (in) uw woning, ook de omgeving van uw huis verdient de maximale aandacht en zorg. Eva Bouw verzorgt o.a. bestratingen, erfafscheidingen, aankleding, verlichting, etc.etc.
Overweegt u kunstgras toe te passen in uw tuin? Wellicht overweegt U het toepassen van palissaden? Een tuishuisje wellicht of ‘slechts’ aanschaf van tuinmeubelen? Eva Bouw ontzorgt u in alles!

Aanbouw, nieuwbouw, dakkapel

Onze diensten bevatten ook de complete bouw van een aanbouw of een dakkapel. We houden rekening met de wensen van onze klanten en we leveren werk van de beste kwaliteit. In de bovenstande projecten bieden wij onze klanten aan de mogelijkheid om verschillende sorten deuren en ramen te kiezen. Eva bouw realiseert comfort!

Installaties

Wij bieden u ons specialisme aan in o.a. het aanpassen van uw verlichting naar energiezuinige verlichting en/of het plaatsen of vervangen van elektra-, water-, CV-, riool-installaties, complete verschillende installaties.

Wij nodigen u uit om met ons samen te werken!

Wilt u langskomen?

Maakt u dan graag
eerst een afspraak!